Nieuws

15/10/2014Indrukwekkend kunstwerk als toegangspoort van Lommel

Aan de rotonde op de N71, op de grens van Mol en Lommel en de provincies Limburg en Antwerpen, wordt vandaag een monumentaal nieuw kunstwerk ingehuldigd. Het werk “Lommel Leven Liefde” van beeldende kunstenares Liliane Vertessen doet dienst als veilige toegangspoort tot het Lommelse en Limburgse grondgebied. Een krachtig welkom en een signaal van kwaliteit. Het beeld is een geschenk van de Stichting Charlotte J. van der Seijs aan de stad Lommel.

10/10/2014Uitschrijven voor papieren telefoongidsen

Als miliieubewuste stad wil het Lommelse stadsbestuur deze boodschap van goudengids.be graag doorgeven aan de Lommelse bevolking.Om te voorkomen dat de papieren telefoongidsen bedeeld worden aan niet-gebruikers, biedt Goudengids.be de mogelijkheid om zich uit te schrijven, waarna je de papieren telefoongidsen niet langer ontvangt.

30/09/2014Dienst stadswerken start deze week met plaatsing bladkorven

De dienst stadswerken van de stad Lommel start deze week met de plaatsing van bladkorven in alle straten waar grote bomen op het openbaar domein staan. 

29/09/2014Leerlingen SBSO Zonneweelde kweken 6000 vlinderplanten voor de Lommelaren

De leerlingen van de tuinbouwopleiding van SBSO Zonneweelde gaan de komende maanden liefst 6.000 vlinderplantjes opkweken voor de Lommelaren. Het doel? Van Lommel dé vlindervriendelijkste stad van Vlaanderen maken.

created bycreated by