Nieuws

1/08/2014Stad Lommel organiseert stadspuzzel

Op zondag 7 september organiseert de stad een grootse stadspuzzel voor alle inwoners van Lommel. Maak je klaar voor een dag boordevol quiz-, puzzel- en zoekplezier met een hoekje af. Verwacht je niet aan een standaardquiz, maar wel aan dag vol uitdagingen, leuke weetjes, humor en een tikje avontuur. Ontdek onze mooie stad die dag op een heel andere manier.

31/07/2014glasprijs

Het Lommelse GlazenHuis maakt zich klaar voor de tweede editie van de prestigieuze glaskunstprijs. Een unieke wedstrijd met een gelauwerde jury, die uitmondt in een bijzondere tentoonstelling. De eerste editie in 2012 trok 631 kunstenaars uit 47 landen aan. De glaskunstprijs moet niet alleen het glascentrum, maar ook de medeorganisatoren de Stichting Charlotte van der Seijs én de stad Lommel regionaal, nationaal én internationaal promoten en op de kaart zetten.

22/07/20149e Profronde kleurt opnieuw geel

Op woensdag 30 juli 2014 verwelkomt Lommel opnieuw tal van ronkende namen voor de 9 editie van het Na-Tourcriterium de Profronde van Lommel. Het stadscentrum wordt het strijdtoneel voor tal van bekende renners. De deelnemerslijst is op zijn minst indrukwekkend, met de huidige gele truidrager en vermoedelijke tourwinnaar Vincenzo Nibali. Hij brengt zijn ploegmaats Michele Scarponi en Alessandro Vanotti mee. Onderhandelingen met onder andere Matteo Trentin, Tony Gallopin en Jürgen Roelandts zijn lopende.

created bycreated by