Nieuws

17/09/2014Burgemeester Vanvelthoven vraagt dringend duidelijkheid over gunstmaatregelen Limburgse bedrijven

Tijdens de ochtendvergadering van het stadsbestuur met de Lommelse ondernemersclub op 16 september jl. werd een stand van zaken opgemaakt over de specifieke gunstmaatregelen voor Limburgse bedrijven die werden aangekondigd naar aanleiding van de sluiting van Ford Genk. 

10/09/2014Voortaan gratis kort parkeren in de Vreyshorring en Hezerpad

Op 15 september 2014 voert het stadsbestuur in de Vreyshorring, het Hezerpad en een gedeelte van de Don Boscostraat een wijziging door in het parkeerbeleid. Het gedeelte Vreyshorring tussen de kruising met het Dorp tot net voor de Nachtegaalstraat, het Hezerpad en de parkings op de hoek van de Don Boscostraat worden ingericht als blauwe zone. In een blauwe zone hoef je niet te betalen voor een parkeerplaats, maar je kunt er niet lang parkeren.

4/09/2014Balen, Dessel, Lommel en Mol helpen elkaar communicatief bij rampen en incidenten

De communicatiediensten van Balen, Dessel, Lommel en Mol bieden elkaar vanaf nu wederzijdse ondersteuning bij rampen en grote incidenten. De vier betrokken gemeentebesturen hebben daarvoor een intentieverklaring ondertekend en overstijgen daarmee de provinciegrenzen. 

2/09/2014Lommel winkelstad groeit en bloeit

Het Lommelse handelscentrum draait op volle toeren. De afgelopen zes maanden (her)openden liefst 12 zaken de deuren. Eén van de blikvangers is zeker Artuur, dat sinds afgelopen weekend op volle toeren draait. Een uniek concept waar een café, conceptstore en creatieve ruimte voor workshops verenigd worden op één plek. De komende maanden zitten nog een aantal nieuwe projecten in de pijplijn, waaronder een kinderschoenenwinkel en een horecazaak in het stadscentrum.

created bycreated by