Toerisme Lommel

Staat er een tripje naar Lommel op het programma? Goed plan! Toerisme Lommel, alias Visit Lommel, biedt je alle praktische info voor een relaxt bezoek. Deze vzw is de officiële VVV van de stad Lommel en is door Toerisme Vlaanderen erkend als regionaal infokantoor. Naast informatie over Lommel, Bosland en Limburg, vind je hier dus ook toeristische informatie over Vlaanderen terug.

Toerisme Lommel heeft als doel te inspireren, informeren en enthousiasmeren, en zet hierbij in op een gastvrij en professioneel, fysiek én digitaal onthaal. Door te mikken op een verhoogde klantentevredenheid wil het infokantoor bijdragen aan een langere verblijfsduur, meer herhalingsbezoek, hogere bestedingen en een versterkte reputatie.
 
Citymarketing
 
De citymarketing van Toerisme Lommel gaat verder dan louter stadspromotie. De vzw richt zich op kwaliteitsvolle en duurzame productontwikkeling, het opzetten van samenwerkingsverbanden met (grensoverschrijdende) toeristische partners, het betrekken van lokale ambassadeurs en het versterken van de lokale economie.
 
GlazenHuis
 

Naast een infobalie en 'streekshop', biedt Toerisme Lommel ook een toegang tot GlazenHuis. Het glasmuseum dat bekend staat als het Vlaams Centrum voor Hedendaagse Glaskunst en een uitstraling heeft tot ver buiten de grenzen, wordt sinds de oprichting in 2007 door de vzw beheerd en geëxploiteerd. 

 
Ondernemingsgegevens
 
Toerisme Lommel vzw
Dorp 14, 3920 Lommel
+32 (0)11 399 600
 
 
Ondernemingsnummer: 0407 576 182
 
 
Toerisme Lommel

Contact

adres
Dorp 143920 Lommel
Tel. tel.
011 399 600
e-mail
info@toerismelommel.be
Vandaag:9 tot 17 u

Deel deze pagina