Uitleendienst

Panelen voor een tentoonstelling van jouw vereniging? Tafels, stoelen en een podium voor het communiefeest van je zoon of dochter? Een geluidsinstallatie voor het buurtfeest? Een vlaggenmast met vlag voor een evenement? Het kan allemaal tegen een zeer voordelige prijs worden uitgeleend bij de stad. 


Materialen aanvragen kan enkel via https://reservaties.lommel.be/ en dus niet telefonisch of schriftelijk. Op die manier kunnen de stedelijke diensten de dossiers correct en vlot opvolgen en zijn dubbele boekingen verleden tijd. Elk dossier krijgt een eigen volgnummer waardoor geen verwarring mogelijk is. 

Materialen die geleverd worden, moeten minstens 1 maand op voorhand aangevraagd worden. Materialen, die opgehaald worden bij de dienst stadswerken, moeten minstens 14 dagen op voorhand aangevraagd worden.

Downloads

Retributiereglement Uitleendienst

Huishoudelijk reglement Uitleendienst

Openingsuren & contact

adres
Maatheide 853920 Lommel
Tel. tel.
011 399 830
Fax fax
011 399 840
e-mail
uitleendienst@lommel.be
Vandaag gesloten

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina