naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezocht: uitbater voor de nieuwe cultuurbar van CC De Adelberg

28 mei ’20 (do)
CC De Adelberg is al meer dan 25 jaar een vaste waarde voor cultuurbeleving in de stad Lommel. Het cultuurhuis ligt midden in het centrum van de stad en heeft een succesvol eigen programma.

Daarnaast verruimen externe organisatoren de werking met tal van bruisende initiatieven. Zo genereert CC De Adelberg duizenden bezoekers op jaarbasis.

Momenteel wordt het cultuurcentrum verbouwt tot een verbindende en warme ontmoetingsplek in Lommel. Een ruime eigentijdse en toegankelijke foyer met een polyvalent zaaltje, een open exporuimte en een gezellige cultuurbar worden vanaf het najaar de draaischijf van de werking.

Voor deze inspirerende omgeving zoekt de stad Lommel een horeca-uitbater met een hart voor cultuur om de nieuwe cultuurbar karaktervol uit te baten. De concessiehouder werkt samen met CC De Adelberg bij optredens, activiteiten en evenementen en heeft alle troeven in handen voor de uitbouw van een eigen aanbod.

Praktisch:

  • Uiterste indiendatum kandidatuur: vrijdag 3 juli ’20 om 11.00 uur
  • Interview: vrijdag 10 juli ‘20
  • Startdatum concessie: 1 september ’20, operationeel bij opening nieuwe foyer (eind oktober, begin november ’20)

Downloads:

Voor alle informatie, bijkomende inlichtingen en desgewenst plaatsbezoek:

Cindy Daems – directeur CC De Adelberg
E-mail: cindy.daems@ccdeadelberg.be
Tel.: 011/399.699

Nieuwsoverzicht
CC De Adelberg

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum De Adelberg

adres
Adelbergpark 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 699
e-mail
info@ccdeadelberg.be

Alle stadsdiensten zijn tot en met 3 mei gesloten en enkel telefonisch en/of op afspraak bereikbaar. Niet dringende contacten worden uitgesteld tot na 3 mei. Kom enkel langs voor zaken die onmogelijk uitgesteld kunnen worden. Diensten blijven telefonisch en per mail bereikbaar. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina