naar top

Lommel herhaalt succesvolle kortingsactie met de Lommelbon

26 november ’20 (do)
Op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk, waarmee je ook de lokale handel een hart onder de riem steekt? Dan is de Lommelbon een goed idee. Je koop hem vanaf 1 december bovendien met een flinke korting. Daarmee herhalen we de succesvolle lanceringsactie van deze zomer.

Voor elke bon van 10 euro die je koopt, betaal je zelf slechts 8 euro. De overige 2 euro legt de stad bij. De actie start op 1 december en eindigt op 31 januari. Met deze actie wil de stad de lokale handelaren en de #ikkoopinlommel campagne promoten en maximaal stimuleren, zeker in deze economisch moeilijke periode. Ook inwoners uit de regio kunnen gebruik maken van de korting. Wie van de korting wil genieten, kan via www.lommelbon.be online kortingsbonnen kopen van een bepaalde handelaar. Alle inkomsten worden meteen naar de specifieke handelaar doorgestort, ook al heb jij je bon nog niet opgebruikt.

In totaal nemen 160 lokale handelaren in Lommel deel aan de actie. Bijzonder is dat de ‘Lommelkortingsbonnen’ enkel per handelaar te bestellen en te spenderen zijn. Het aantal bonnen dat je per handelaar kan kopen, is beperkt. Snel zijn is de boodschap! De bonnen zijn geldig tot 30 juni 2021. Consumenten die deze zomer online bonnen met korting kochten, kunnen die ook nog tot 30 juni 2021 besteden bij onze lokale handelaars. De oude Lommel Kadobonnen worden niet meer verkocht, maar kunnen wel nog geïnd worden tot 5 maart 2021. Of je kan ze inruilen voor een Lommelbon bij het kantoor van Toerisme Lommel.

Je kan de Lommelbon 7 dagen op 7, 24 uur op 24 online aankopen via www.lommelbon.be

Nieuwsoverzicht