naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lommel breidt sportinfrastructuur flink uit

13 januari 2021 (wo)
De sporthal aan stedelijke sportcentrum de Soeverein wordt uitgebreid met een nieuwbouwgedeelte dat aansluit op de bestaande hal. Met ruim 1.000 m² biedt de hal voldoende ruimte voor zowat alle indoorsporten. Als alles goed gaat, zijn de werken tegen augustus 2021 klaar.  

De nieuwe sporthal sluit aan op en is verbonden met de bestaande sportinfrastructuur. De afmetingen van de hal bedragen 24 op 44 meter waardoor hij multifunctioneel inzetbaar is voor onder andere basketbal, volleybal en badminton, maar ook voor sporten die veel ruimte nodig hebben, zoals zaalvoetbal en handbal. De nieuwe sporthal zal worden ingezet voor trainingen en voor wedstrijden zonder of met beperkt publiek.

M10 Architecten uit Lille stond in voor het ontwerp. Aannemer Driesen nv uit Pelt voert de werken uit. De totale kostprijs bedraagt 1.200.000 euro, exclusief BTW. 

Nieuwsoverzicht
nieuwe sporthal

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Sportveldenstraat 103920 Lommel
Tel. tel.
011 399 620
e-mail
sportdienst@lommel.be
Vandaag:8.30 tot 12 u en 13 tot 16.30 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina