naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Een tweede mobiele en praktische toiletwagen bij de dienst stadswerken die deze zomer al op diverse locaties wordt ingezet

24 juni 2021 (do)
Nieuw rollend materieel bij de dienst stadswerken. Met de zomermaanden voor de deur, verdient deze zeker enige aandacht. De dienst stadswerken heeft een tweede mobiele toiletwagen aangekocht. Het mooie aan deze is dat hij op een aanhangwagenchassis werd gebouwd.

Deze is dus veel praktischer inzetbaar, want hij kan getrokken worden door personenvoertuig of een lichte vracht voorzien van een trekhaak. 

De nieuwe toiletwagen heeft daarnaast een hoogwaardige afwerking van de opbouw, is voorzien van verwarming en antislip vloerbekleding en een gescheiden mannen- en vrouwengedeelte met een aluminium inklapbare deurtrede.?Het leveren en terughalen van deze toiletwagen gebeurt altijd door een team van de dienst stadswerken.  

Ook deze toiletwagen kunnen Lommelse verenigingen of inwoners bij de uitleendienst aanvragen voor evenementen of buurtbarbecues. Zo wordt hij deze zomer al op diverse locaties ingezet. Dit weekend bijvoorbeeld op het zomerterras van Kerkhoven Kermis. Bij onze dienst stadswerken zijn ze alleszins zeer tevreden over deze aankoop. Hij voldoet volledig aan de verwachtingen.

Nieuwsoverzicht
Nieuwe toiletwagen

Contact

Stadswerken

adres
Maatheide 853920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
stadswerken@lommel.be

Wil je langskomen? Maak eerst een afspraak via mail of telefoon.

Enkel voor het afhalen van materialen bij de uitleendienst kan je je tussen 8 en 12 uur vrij aanmelden, in de namiddag is dit enkel op afspraak.

Wil je een melding maken?
Zoals van een gat in het wegdek of een overhangende boom? Dat kan eenvoudig via een online meldingskaart

Maak een melding

Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina