naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe sporthal in gebruik genomen

09 augustus 2021 (ma)
De uitbreiding van sporthal De Soeverein is klaar. De nieuwe sporthal met parketvloer is ruim 1000 m² en kan gebruikt worden voor verschillende sporten, zowel voor trainingen als wedstrijden zonder of met beperkt publiek.

De sporthal aan stedelijk sportcentrum De Soeverein werd uitgebreid met een nieuwbouwgedeelte dat aansluit op de bestaande hal. De nieuwe sporthal is geschikt voor zowat alle indoorsporten: basketbal, zaalvoetbal, handbal, volleybal, badminton en heel wat andere sporten.

De bouwwerken zijn vlot verlopen en werden ruimschoots binnen de vooropgestelde termijn afgerond. Nu staan de aanleg van de parking en de omgeving op het programma. In de inkom van de nieuwe sporthal komt ook nog een kunstwerk van de Lommelse kunstenaar Manu Bloemen.

De sporthal werd ontworpen door M10 Architecten uit Lille. Aannemer Driesen nv uit Pelt voert de werken uit. De totale kostprijs bedraagt 1.200.000 euro, exclusief BTW. 

Nieuwsoverzicht
nieuwe sporthal De Soeverein

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Sportveldenstraat 103920 Lommel
Tel. tel.
011 399 620
e-mail
sportdienst@lommel.be
Vandaag:8.30 tot 12 u en 13 tot 16.30 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina