naar top

Verkeershinder G.Mercatorstraat

21 oktober 2021 (do)
Door een ladingverlies was de afrit van de rotonde aan de Balendijk richting G.Mercatorstraat op 21/10 afgesloten voor alle verkeer. Enkel plaatselijk verkeer zal tijdelijk nog toegelaten worden. 
Door een ladingverlies was de afrit van de rotonde aan de Balendijk richting G.Mercatorstraat vandaag afgesloten voor alle verkeer. Enkel plaatselijk verkeer zal nog toegelaten worden. 
 
De Brandweer Noord-Limburg was snel ter plaatse voor het nodige opruimwerk. Omdat het een gevaarlijke stof betrof, duurde de brandweerinterventie enige tijd.
 
Ondertussen is de brandweerinterventie afgerond, maar de G. Mercatorstraat blijft nog afgesloten ter hoogte van ZF Wind Power. Enkel plaatselijk verkeer zal nog toegelaten worden. Doorgang N71 (Ring) blijft wel mogelijk.
 
Bestuurders die deze voormiddag op deze plek gepasseerd zijn, worden aangeraden bij schade aan het voertuig contact op te nemen met hun verzekeraar.
Nieuwsoverzicht
brandweerbalendijk

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
communicatie@lommel.be
Vandaag gesloten

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina