naar top

Iris Mulkens wordt nieuwe algemeen directeur

17 december 2021 (vr)
Iris Mulkens (44) verruilt begin maart 2022 het gemeentebestuur van Nijlen voor de stad Lommel. Ze wordt er de nieuwe algemeen directeur. Dat werd net voor de kerstvakantie beslist tijdens de jongste gemeenteraad.

Als algemeen directeur stond Iris Mulkens in Nijlen sinds september 2015 aan het hoofd van de gemeentediensten.

Ze heeft er de integratie van OCMW en gemeente tot één organisatie begeleid en een heel nieuw organigram uitgewerkt. Ook in Lommel wil ze samen met het team werk maken van een transitie van de organisatie waarbij de dienstverlening naar de Lommelaars centraal staat.

Burgemeester Bob Nijs kijkt uit naar een constructieve samenwerking en ziet in haar een bekwame opvolgster voor afscheidnemend algemeen directeur Henri Leën.

“Lommel is een stad met enorme kansen en uitdagingen. Als algemeen directeur wil ik me daar ten volle voor engageren. Ik kijk alvast uit naar een fijne samenwerking met alle stadsdiensten en het bestuur zodat we de Lommelaars zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.” zegt de nieuwe algemeen directeur.

Nieuwsoverzicht
Iris_Mulkens

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
communicatie@lommel.be
Vandaag gesloten

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina