naar top

Nieuwe natuurloop in Lommel

13 februari 2022 (zo)
Lommel heeft nu ook een natuurloop. De nieuwe looplussen doorkruisen vier prachtige natuurgebieden: Sahara, Kolonie, Waaltjesbos en Kattenbos. De 100% natuurlopen vormen een permanent parcours dat lopers langs unieke natuur brengt. Zo komen mensen al sportend dichter bij de natuur.

Gezonde lucht tanken in het groen

Sporten is gezond, zowel voor de fysieke uithouding als de mentale veerkracht. Voeg er een groene omgeving en een portie natuurbeleving aan toe en je bekomt de ideale balans voor een deugddoende activiteit.

De nieuwe natuurloop Lommel is het resultaat van een mooie samenwerking tussen het Agentschap voor Natuur en Bos, Sport Vlaanderen en het stadsbestuur van Lommel. Met de opening van deze nieuwe natuurloop telt Vlaanderen ondertussen al 33 van deze permanent bewegwijzerde looproutes dwars door prachtige natuur.

Natuurlo(o)p(en) Lommel

De natuurloop in Lommel bestaat uit maar liefst 11 lussen in 4 verschillende natuur- en bosgebieden. Door de connecties tussen die verschillende gebieden zijn heel wat combinaties en dus ook afstanden mogelijk. Zo zijn de parcours van Kolonie, Sahara en Waaltjesbos met elkaar verbonden. Zowel de start-to-runner als de trail- en marathonloper zal er dus zijn of haar hartje kunnen ophalen.

Meer info vind je op www.lommel.be/natuurloop 

Nieuwsoverzicht
Natuurloop Lommel

Openingsuren & contact

Sportdienst

adres
Sportveldenstraat 103920 Lommel
Tel. tel.
011 399 620
e-mail
sportdienst@lommel.be
Vandaag:8.30 tot 12 u en 13 tot 16.30 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina