naar top

Extra speelmogelijkheden voor 3.372 kinderen met de Lommelbon Junior t.w.v. € 10

24 februari 2022 (do)
Met de Lommelbon Junior geeft Stad Lommel extra speelmogelijkheden aan alle 3 tot 12-jarigen. Maar liefst 3.372 Lommelse kinderen vinden eind deze week een aangename verrassing in de brievenbus. Ze ontvangen allemaal een Lommelbon Junior ter waarde van € 10.

Hiermee geven we ze met de start van de krokusvakantie extra speelmogelijkheden. Nu het coronagevaar alsmaar minder wordt, hebben ze dat zeker verdiend.

Het bedrag van de Lommelbon Junior kan worden besteed in tal van handelszaken en bij diverse activiteiten. De bon is geldig vanaf het begin van de krokusvakantie tot eind augustus.

Wat kunnen ze ermee doen? Denk aan ravotten, spelen, sporten, zwemmen of lezen. Zoals korting of een ticket bij de bowling of binnenspeeltuinen. Maar ook in speelgoedzaken, de boekhandel of bij het glasblazen in het GlazenHuis.

Belangrijk is ook dat we hiermee de lokale handel opnieuw een steuntje in de rug geven. Na de geslaagde 8+2 actie van begin dit jaar, waarbij consumenten slechts 8 euro betaalden voor een Lommelbon van 10 euro, is dit opnieuw een goede zaak om onze lokale economie op te waarderen.

De afgelopen periode is voor kinderen zeker niet gemakkelijk geweest. Later in het voorjaar, zoals in de paasvakantie, starten opnieuw activiteiten zoals Grabbelpas en de sportkampen, maar de krokusvakantie was nog te vroeg om een groot massa-evenement zoals Kinderstad te laten doorgaan.

De stad blijft het belangrijk vinden dat kinderen zich kunnen amuseren. Spelen, maar ook spelenderwijs leren. 

Nieuwsoverzicht
Lommelbon Junior

Openingsuren & contact

Huis van de Jeugd

adres
Norbert Neeckxlaan 503920 Lommel
Tel. tel.
011 399 650
e-mail
jeugddienst@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u en 13 tot 17 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina