naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

K3 en Scaletta trappen op zondag 3 juli de Lommel Leeft zomer af met een heus Knalbal

25 maart 2022 (vr)
De Lommel Leeft zomer wordt op zijn minst een knalzomer. Op zondag 3 juli trappen K3 en jeugdkoor Scaletta de Lommelse feestzomer af. We spreken dan ook meteen van een Knalbal.

K3 treedt om 17.30 uur op het Hertog Janplein. Het voorprogramma wordt verzorgd door Scaletta, het kinder- en jeugdkoor van Scala en de Kolacny broers. Met in hun rangen ook het jonge Lommelse zangtalent Felke Pauwels. 

Het wordt een echt familiefeest. Een namiddag vol plezier in het stadscentrum. Met optredens op het Hertog Janplein, maar op en rond het marktplein staan er nog springkastelen, er zijn workshops, diverse kinderanimatie en veel meer. De inkom is overal gratis.

Er werd een social media campagne opgezet om deze eerste naam bekend te maken. De filmpjes op facebook.com/stadlommel hadden een groot bereik en vormden een eigen versie van The Masked Singer. Zelfs de burgemeester speelde er een rolletje in. De kijkers kregen diverse tips om te raden wie er binnenkort op het podium van Lommel Leeft staat. De volgers waren maar al te blij toen ze zagen het K3 was.

Binnenkort worden er nog meer namen bekend gemaakt.

www.lommelleeft.be  

Nieuwsoverzicht
K3

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
communicatie@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Alle info via www.lommel.be/afspraak 

Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina