naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wegenwerken Balendijk en Frans Van Hamstraat

13 mei 2022 (vr)
Vanaf maandag 16 mei voert Kerkhofs Wegenbouw onderhoudswerkzaamheden uit aan het wegdek van de Balendijk en Frans Van Hamstraat.

Tijdens de werken zijn deze straten regelmatig niet berijdbaar. Je zal tijdens die momenten de aangegeven omleidingen moeten volgen. Het voetpad of de berm blijven wel toegankelijk. En de parking van de Aldi kan je steeds bereiken via de Ringlaan.

De bushalte in de Frans Van Hamstraat zal tijdelijk niet gebruikt worden. Voor de lijn 84 is er de tijdelijke halte in de Stationsstraat. Voor de lijnen 58 en 180 zal de bestaande halte in de Vreyshorring als vervanghalte fungeren. De bussen volgen een omleidingsroute via Hoogstraat – Vreyshorring. 

De werken zijn uiterst weersafhankelijk. Volgens de planning zal dit tot en met vrijdag 20 mei duren. Eén dag na de plaatsing van het nieuwe asfalt is de weg weer open voor verkeer.

Een overzicht van de overlagingswerken die de komende dagen verder nog worden uitgevoerd vind je op www.lommel.be/overlagingen

Nieuwsoverzicht
overlagingen

Openingsuren & contact

Technische dienst

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
technische.dienst@lommel.be
Vandaag gesloten

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina