naar top

Vanaf zondag 19 juni opnieuw Teutenmarkt op het Lommelse dorpsplein

08 juni 2022 (wo)
Goed marktnieuws uit Lommel. De gekende zondagse Teutenmarkt zal vanaf zondag 19 juni opnieuw plaatsvinden. Het vinden van een nieuwe organisator voor onze Teutenmarkt was geen gemakkelijke opdracht.

Maar na een uitgebreide zoektocht is er een overeenkomst afgesloten met het familiebedrijf Timmermans Evenementen uit Hapert. Ze zijn een professionele onderneming in het organiseren van tweedehandsmarkten.

Aan het concept van de Teutenmarkt wijzigt niets. De locatie is het dorpsplein en ook de periode en het begin- en einduur van de markt blijven ongewijzigd. Dat geldt ook voor de gezelligheid van de Teutenmarkt die wijd en zijd bekend is.

Stad Lommel wil trouwens de vorige organisator, Luc Van Dyck en het Middencomiteit, nogmaals bedanken voor hun inzet van al die jaren. Zij stonden als vereniging sinds 2014 telkens voor dag en dauw paraat op zondag. Voor het Lommelse toerisme en voor onze horeca is de Teutenmarkt immers een belangrijk evenement.

Samen met de marktkramers, de inwoners en de toeristen kijken we alvast uit naar de heropstart op zondag 19 juni.

Nieuwsoverzicht
Teutenmarkt

Openingsuren & contact

Lokale economie

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
lokale.economie@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina