naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lommel op zoek naar zijn duurzame helden!

16 augustus 2022 (di)
Voor de maand september is Lommel op zoek naar zijn duurzame helden. Want ook dit jaar neemt Lommel deel aan Week van de Duurzame Gemeente. Ben jij de duurzame held waarnaar wij op zoek zijn of ken je iemand? Nomineer jezelf of iemand anders, en wie weet zetten we jou binnenkort in de bloemetjes!

Wat zijn duurzame helden?

Duurzame helden zijn mensen die zich inzetten voor thema's zoals armoede, gezondheid, gelijkheid, onderwijs of milieu. Dit jaar verluidt de slogan 'Laat niemand achter'. We zijn op zoek naar individuen, scholen, organisaties, bedrijven of andere groepen die op hun eigen manier bijdragen aan een duurzame samenleving.

Hoe nomineer je een persoon of initiatief?

Aarzel niet en schrijf je in met jouw duurzaam initiatief door te mailen naar duurzamehelden@lommel.be. Doe dit liefst vòòr woensdag 31 augustus 2022.

De genomineerde duurzame helden zullen in de bloemetjes gezet worden tijdens de Week van de Duurzame Gemeente. Deze vindt plaats van zondag 18 tot zondag 25 september 2022. Meer informatie is beschikbaar op www.lommel.be/duurzamehelden.

Nieuwsoverzicht
duurzame helden

Openingsuren & contact

Huis van de Wereld (Dienst Diversiteit en Gelijke kansen en Dienst Internationale Samenwerking)

adres
Stationsstraat 213920 Lommel
Tel. tel.
011 399 610
e-mail
huisvandewereld@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. 

Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina