naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vzw Lommel Swingt organiseert vanaf 28 mei opnieuw Teutenmarkt

22 mei 2023 (ma)
Witte rook boven het Lommelse Dorpsplein. Dankzij de versoepelde voorwaarden is er een organisatie gevonden om wekelijks op zondag de Teutenmarkt te organiseren. De vzw Lommel Swingt stelt alles in het werk om vanaf zondag 28 mei opnieuw de gezellige brocante-, rommel- en antiekmarkt te organiseren.

De vzw Lommel Swingt bestaat uit een aantal cafés en brasserieën op het horecaplein in het stadscentrum. “Natuurlijk zien we als horecaonderneming zeer goed de meerwaarde van de wekelijkse Teutenmarkt”, zegt Patrick Sevens van de vzw Lommel Swingt en uitbater van Café De Kroon. “Denk maar aan de gezelligheid en de volle terrasjes. Daarom hebben we onze kandidatuur ingediend.” 

“We zetten samen al onze schouders onder een aantal activiteiten zoals de Lommel Swingt avonden op zondag en het Oldtimertreffen op woensdag”, vervolgt Gunter Lemmens van het Tuincafé. “Wekelijks de Teutenmarkt organiseren zal onze werking en de groepsgeest alleen maar versterken.” 

Het is belangrijk dat een Lommelse organisatie de uitbating van onze Teutenmarkt op zich neemt. Enerzijds omdat een organisatie zoals Lommel Swingt perfect aanvoelt wat er leeft in het stadscentrum, maar ook omdat Stad Lommel het horeca- en verenigingsleven bewust ondersteunt. Zij zorgen voor een levend Lommel en een swingend stadscentrum.

Nieuwsoverzicht
Teutenmarkt

Openingsuren & contact

Lokale economie

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
lokale.economie@lommel.be
Vandaag:9 tot 12.30 u en 13.30 tot 19 u

Opgelet! De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Alle info via www.lommel.be/afspraak 

Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina