naar top

Ook Natalia, Sandra Kim, Günther Neefs en Laura Omloop op de affiche van Vlaanderen Muziekland

19 juni 2023 (ma)
Vrijdag 14 juli is een datum om met stip in de zomeragenda te noteren. Katja Retsin en Sverre Denis presenteren een wervelende show op het Hertog Janplein waarbij de ene de hit de andere opvolgt.

Naast de al eerder aangekondigde Stan Van Samang en The Starlings staan ook Natalia, Sandra Kim, Günther Neefs, Laura Omloop, Berre en Dimitri d’Anvers op de affiche. Het programma wordt uitgezonden op Pickx+, de tv-zender van Proximus, maar je kan het dus ook gratis beleven in Lommel.

Fotowedstrijd en mooiste fietsfoto
De Lommel Leeft-fotowedstrijd is een schitterende traditie om op het einde van de zomer fotogewijs terug te blikken op de zomer.

Je moet geen professionele fotograaf zijn om deel te nemen. De voorwaarde is dat de foto een treffend beeld geeft van Lommel en/of de Lommel Leeft-zomer. Hetzij tijdens evenementen in Lommel, in de natuur of in het straatbeeld. Voeg gewoon #lommelleeft of #visitlommel aan je foto’s op Instagram en misschien win je een mooie prijs. Als Lommel fietsstad willen we dit jaar ook aandacht besteden aan foto’s waarbij fietsers of fietsen prominent in beeld komen. Ook voor de mooiste fietsfoto is een prijs voorzien.

Alle info op www.lommelleeft.be

Nieuwsoverzicht
Natalia

Contact

Evenementen

adres
Norbert Neeckxlaan 503920 Lommel
Tel. tel.
011 399 650
e-mail
evenementen@lommel.be

Wil je langskomen? Maak eerst een afspraak via mail of telefoon.

Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina