naar top

Uitleendienst Lommel zit niet stil, uitbreiding met 1500 splinternieuwe stoelen

10 oktober 2023 (di)
Er wordt duidelijk niet stilgezeten bij de stedelijke uitleendienst. De huidige 1250 stoelen zijn allemaal vervangen en het aantal is zelfs vergroot. Er zijn nu 1500 splinternieuwe stoelen die de Lommelse verenigingen, gezinnen of buurten kunnen uitlenen voor een feestje of een activiteit.

Bij de aankoop van de nieuwe stoelen waren duurzaamheid en kwaliteit belangrijke uitgangspunten. In 2022 werden maar liefst 24.500 stoelen werden uitgeleend. Dan is het te begrijpen dat ze een bepaalde levensduur hebben. Maar het wijst ook op het feit dat de materialen van de uitleendienst populair zijn.

De nieuwe stoelen zijn verdeeld over 25 karren van elk 20 en 40 stoelen. Dit maakt het praktisch om ze te leveren. Ook dat is een verbetering, vergeleken met de verdeling van de oude materialen.

Goede balans
Jaarlijks verwerkt de uitleendienst maar liefst een 800-tal dossiers. Aanvragen die uit diverse materialen bestaan. De Lommelaar stelt de mogelijkheden van de uitleendienst duidelijk op prijs. Er is een goede balans tussen de kwaliteit van de materialen, de voordelige kostprijs en de praktische zaken. De stad wil die balans nog verder versterken.

Andere populaire uitleenmaterialen zijn bijvoorbeeld tafels en partytafels, podiumelementen, een toiletwagen, servies, bestek en volksspelen.

Meer info en een overzicht van alle materialen op https://reservaties.lommel.be

Nieuwsoverzicht
Uitleendienst

Contact

Uitleendienst

adres
Maatheide 853920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
uitleendienst@lommel.be
Vandaag:8 tot 12 u en 13.30 tot 16.30 u

De stadsdiensten werken op afspraak
Enkel voor het afhalen van materialen bij de uitleendienst kan je je tussen 8 en 12 uur vrij aanmelden, in de namiddag is dit enkel op afspraak.

Deel deze pagina