naar top

Shop 'Puur Lommels' bij Toerisme Lommel

09 december 2023 (za)
Een feestelijke kerstshop vol streekproducten open van 9 december tot 7 januari. Verwen jezelf of iemand anders met lekkernijen van Bakkerij Ulenaers of bieren van Brouwerij Vandijck. Ook verschillende kerst glaswerken van het GlazenHuis zijn er te vinden.

Een feestelijke kerstshop vol streekproducten open van 9 december tot 7 januari. Verwen jezelf of iemand anders met lekkernijen van Bakkerij Ulenaers of bieren van Brouwerij Vandijck. Ook verschillende Kerst glaswerken van GlazenHuis zijn er te vinden.

Charmante kerstshop met streekproducten

Toerisme Lommel breidt haar winkel uit met een charmante kerstshop vol feestelijke streekproducten. Het schitterend versierde Dorpsplein wijst je de weg tot de sfeervolle ingang van de shop. Je wordt er verleid door verse koekjes, smakelijke taartjes, originele biertjes, glazen souvenirs en prachtige kerstpakketten. ”Door de opvallende kerstversiering word je vanaf het Dorpsplein naar binnen gezogen. Ofje nu op zoek bent naar een last-minute kerstcadeau, versgebakken lekkers of gewoon wilt genieten van de kerstsfeer, de Toerisme kerstshop Puur Lommels biedt voor ieder wat wils.”zegt schepen van Toerisme en GlazenHuis Karel Wieërs.

Bakkerij Ulenaers, brouwerij Vandijck en GlazenHuis

Samen met bakkerij Ulenaers, brouwerij Vandijck en GlazenHuis wordt er een fijn kerstaanbod gepresenteerd! Koen Ulenaers zorgt voor (chocolade)koekjes, pralines en taarten. Brouwerij Vandijck presenteert bierpakketten, Taureau blond en de limited edition donker bier Blackout 2.0. GlazenHuis stalt glazen sneeuwmannen, kerstballen, theelichthouders en kerstelfjes uit. Het standaard aanbod van de Toerisme shop met onder andere thee, mosterd, gin, mokken, shoppingtassen en magneten, vind je er natuurlijk ook terug.

Keuzestress? Kies dan voor een Lommelbon!

Voor diegene die last hebben van keuzestress, voorziet Toerisme Lommel de ideale oplossing: de Lommelbon! De Lommelbon komt in een feestelijke geschenkverpakking voor een bedrag naar keuze. Bij meer dan 190 Lommelse zaken kan het bedrag (in meerdere keren) worden opgebruikt.

Openingsuren

De kerstshop heeft dezelfde openingsuren als Toerisme Lommel; maandag tot vrijdag van 9 - 17 uur en in het weekend van 10 - 17 uur.

Meer informatie: toerismelommel.be/aeenda/puur-lommels-bii-toerisme/

Nieuwsoverzicht
thumbnail_Kerstshop (10) (1)

Contact

Toerisme Lommel

adres
Dorp 143920 Lommel
Tel. tel.
011 399 600
e-mail
info@toerismelommel.be
Vandaag:9 tot 17 u

Deel deze pagina