naar top

Het derde en vierde leerjaar De Schommel openen nieuwe schatzoektocht Kattenbos

12 februari 2024 (ma)
Het derde en vierde leerjaar van de Stedelijke Basisschool De Schommel in Kattenbos trapten afgelopen vrijdag de krokusvakantie af met een spannende start. Ze openden de gloednieuwe schatzoektocht 'De Gouden Tuin van de Farao', de opvolger van 'De Gouden Kat van Don Quichot'.
Met de recente overwinning van 'Wandelgemeente van het jaar' door Wandelsport Vlaanderen, wil Toerisme Lommel in 2024 nieuwe wandelervaringen aanbieden voor jong en oud. De schattenjagers van juffrouw Anke hebben met groot enthousiasme en vastberadenheid de zoektocht tot een succesvol einde gebracht.
 
Ga jij mee op zoek naar De Gouden Tuin van de Farao?
'De Gouden Tuin van de Farao' vertelt over een machtige, maar ontevreden Farao die alles bezat. Tot op een dag een mysterieuze tovenaar opdaagt en hem een belofte deed: een gouden tuin! Hoewel deze legende de ronde doet, heeft niemand ooit deze legendarische tuin gevonden. Durf jij de uitdaging aan om als moedige schattenjager de Gouden Tuin op te speuren?
 
Korte en lange wandeling
De kleuterwandeling volgt de blauwe piramides van 3,8 km en is geschikt voor stevige buggy’s. De rode avonturentocht is 7,2 km lang. Vergeet niet om een balpen, papier en een muntstuk van 50 cent mee te nemen voor deze queeste. De flyer vind je bij het startbord op Kattenbos, of bij het toeristische infokantoor. Hier vind je ook de flyers van de andere Lommelse schatzoektochten.
 
Gemakkelijk parkeren
Parkeren doe je op de gratis parking van de Zandstraat, waar het startbord van de schatzoektocht te vinden is.
Nieuwsoverzicht
Nieuwe schatzoektocht

Contact

Toerisme Lommel

adres
Dorp 143920 Lommel
Tel. tel.
011 399 600
e-mail
info@toerismelommel.be
Vandaag:9 tot 17 u

Deel deze pagina