naar top

Adelbergpark afgesloten aan kruispunt Lepelstraat & start laatste fase werken kruispunt Kristalpark

08 maart 2024 (vr)
Van maandag 11 maart t.e.m. vrijdag 5 april is het Adelbergpark volledig afgesloten voor autoverkeer aan het kruispunt met de Lepelstraat voor wegherstellingswerken. Nog op 11 maart start de aannemer van het Agentschap Wegen en Verkeer met de laatste fase van de werken aan het kruispunt Kristalpark.

Adelbergpark afgesloten aan kruispunt met Lepelstraat

Van maandag 11 maart t.e.m. vrijdag 5 april is het Adelbergpark volledig afgesloten voor autoverkeer aan het kruispunt met de Lepelstraat. De aannemer voert er herstellingswerken uit aan de weg, waarna deze de nodige tijd moet uitharden. Voetgangers en fietsers kunnen passeren via een doorsteek. Enkel de tak Adelbergpark wordt afgesloten, de rest van het kruispunt (doorgang Lepelstraat-Koningsstraat) blijft open voor alle verkeer. Ook de parking aan CC De Adelberg blijft bereikbaar, via het kruispunt Adelbergpark x Adelberg. Het stukje eenrichtingsverkeer op het Adelbergpark wordt hiervoor tijdelijk opgeheven.

Kruispunt Kristalpark: start fase 3

Nog op maandag 11 maart start de aannemer van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de 3e en laatste fase van de werken aan het kruispunt Kristalpark. In deze fase vernieuwt AWV de noordelijke kant van het kruispunt Ringlaan (N71) met de G. Mercatorstraat. Verkeer komende uit de richting van Mol kan hier opnieuw rechtsaf naar het Kristalpark rijden, en de Louis Pasteurstraat is opnieuw bereikbaar via de G. Mercatorstraat. Het industriepark inrijden vanuit Lommel en verlaten gebeurt nog via de Edward Anseelestraat. Deze werken duren nog tot in de loop van mei 2024, onder voorbehoud van gunstige weer- en werfomstandigheden.

Meer info over deze werken op de website van AWV

Nieuwsoverzicht
Adelbergpark x Lepelstraat

Contact

Mobiliteit

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
mobiliteit@lommel.be

Wil je langskomen? Maak eerst een afspraak via mail of telefoon.

Lees meer artikels over

Deel deze pagina