naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gewijzigde verkeerssituatie in de Siberiëstraat

03 maart ’17 (vr)
Vanaf vrijdag 3 maart wijzigt de verkeerssituatie in de Siberiëstraat in Lommel en Overpelt. Om zwaar vrachtverkeer zoveel mogelijk uit de woonstraten te weren en de woonkwaliteit te verbeteren, worden verschillende maatregelen genomen.

In de straat zal voortaan een snelheidsbeperking van 50 km/uur geleden én de weg wordt uitzonderlijk toegankelijk voor plaatselijk verkeer*. De politie zal op regelmatige basis controles uitvoeren.

In Lommel worden de borden C3 (verboden toegang in beide richtingen voor iedere bestuurder) met onderbord uitgezonderd plaatselijk verkeer vandaag geplaatst. Aan de zijde van Overpelt staan die er al. 

Vrachtvervoer met bestemming één van de bedrijven in de Kleine Siberiëstraat (Overpelt) moet omrijden via Overpelt: enerzijds vanuit de N74 naar de Fabriekstraat – Siberiëstraat – Emiel Vlieberghlaan – Albert Quintinstraat – Lodewijk De Raetlaan – Siberiëstraat – Kleine Siberiëstraat; anderzijds vanuit de N71 naar de Lieven Gevaertlaan – Lodewijk De Raetlaan – Siberiëstraat – Kleine Siberiëstraat. 

* Onder plaatselijk verkeer vallen alle voertuigen van de bewoners en hun bezoekers, de voertuigen voor levering inbegrepen, de voertuigen van geregelde diensten voor gemeenschappelijk vervoer, de voertuigen voor onderhoud en toezicht, wanneer de aard van hun opdracht dit rechtvaardigt, de prioritaire voertuigen en fietsers en ruiters.

Nieuwsoverzicht
Siberiëstraat

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
mobiliteit@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

In de namiddag enkel op afspraak

Lees meer artikels over