naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Molenstraat vanaf maandag 27 maart terug open voor verkeer

24 maart ’17 (vr)
De werken van de Molenstraat zitten in een definitieve eindfase. De afgelopen week stonden de laatste werkzaamheden op het programma, namelijk het aanbrengen van de voegvulling van de betonverharding. Dit betekent dat vanaf maandag 27 maart de Molenstraat opnieuw opengesteld wordt voor het verkeer.

Op twee zijstraten (kruispunten Prinsenstraat en Weimortels) moet wel de toplaag van het asfalt nog aangelegd worden. Deze werken worden volgende week uitgevoerd als de temperaturen iets hoger zijn.

De werken in de Molenstraat maken deel uit van een groter geheel van heraanleg van wegen. Door externe factoren hebben ze wel wat vertraging opgelopen t.o.v. de timing die het studiebureau en de aannemer oorspronkelijk voorzien hadden.

Mudakkers
Ook de werken in de Mudakkers zitten zeer dicht bij het einde. Belangrijk hierbij is dat de aansluiting op het verhoogd kruispunt Koning Albertlaan een 14-tal dagen afgesloten moet worden. De bestaande verharding moet hier nog terugkomen. Ook moet de voegvulling van de betonverharding nog aangebracht worden. Deze werken starten in de week van 27 maart. Nadien wordt ook de Mudakkers terug opengesteld voor het verkeer.

Duidelijke plaats voor fietsers
De Molenstraat en Mudakkers zijn ingericht met opvallende fietssuggestiestroken. Hierdoor krijgen de fietsers ook duidelijk hun veilige plaats in het verkeer. Beide straten vormen immers een belangrijke verbinding tussen Lutlommel en Lommel-centrum.

Nieuwsoverzicht
Molenstraat

Openingsuren & contact

Technische dienst

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
technische.dienst@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

In de namiddag enkel op afspraak

Lees meer artikels over