naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stadsmedewerkers steken in het nieuw

29 maart ’17 (wo)
Het stadspersoneel steekt – letterlijk – in een nieuw jasje. Zo’n 150 medewerkers van de dienst stadswerken en de poetsdienst krijgen de komende weken een nieuw uniform, helemaal in de moderne stijl van de stad. Dankzij deze nieuwe kledij zijn onze medewerkers nog beter herkenbaar voor de burger.

De nieuwe werkkledij is functioneel, duurzaam, hip en comfortabel. De hoofdkleuren voor het personeel van de stadswerken zijn marineblauw en oranje. Daarmee zijn verschillende combinaties mogelijk. Er zijn sweaters, t-shirts, broeken en softshell jassen die onderling allemaal combineerbaar zijn. De poetsdames dragen jeans, gecombineerd met een blauwe t-shirt en een vest. Alle medewerkers krijgen bijpassend veiligheidsschoeisel. Voor zij die dat wensen, zijn er zelfs bijpassende petten en mutsen voor in de winter.

Een werkgroep van stadsmedewerkers was zelf vragende partij voor uniforme kledij en dacht mee na over de kledingkeuze en de combinaties. Rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften voor werkkledij, uiteraard. Om het geheel een extra modieuze en hippe toets te geven, werkte de stad samen met de Lommelse ontwerper Gijs Dries. Hij  zorgde voor een hip design met de postcode ‘3920’ die op alle kledij terugkomt, samen met het logo ‘Lommel, Pure Energie’.

Nieuwsoverzicht
nieuwe werkkledij

Openingsuren & contact

Stadswerken

adres
Maatheide 853920 Lommel
Tel. tel.
011 399 830
Fax fax
011 399 840
e-mail
stadswerken@lommel.be
Vandaag:8 tot 12 u en 12.30 tot 16 u