naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Mystery Kids in volle actie voor het goede doel

27 juni ’17 (di)
Maak kennis met Lizam, Fabiënne, Shirley, Eline en Iman uit het 5de leerjaar van basisschool Kla4tje, ofwel de Mystery Kids. Deze jonge meiden hadden zin om ‘iets’ te doen voor andere kinderen, zonder dat die kinderen daarvoor meteen bij een vereniging moesten aansluiten.

Ze trokken hun stoute meisjesschoenen aan en contacteerden burgemeester Peter Vanvelthoven. Die was meteen gecharmeerd door het enthousiasme van dit jonge geweld en bracht hen in contact met de evenementendienst.

“Samen gingen we aan de slag en hebben we enkele ideeën uitgewerkt”, leggen de meisjes uit. “We gaan tijdens het Wereldfeest op 6 juli in het Burgemeesterspark en tijdens de Dag van het Zand 4 Kids op 27 augustus bekende sprookjes opvoeren. Onder de titel De Mystery Kids in volle actie.”

“De naam ‘Mystery Kids’ hebben we zo gekozen omdat het voor de anderen nog een beetje een geheim was, wat we gingen doen. Maar omdat de naam toch wel goed is, hebben die maar behouden. En we hebben ook al een logo. Dat staat ook op onze T-shirts. Die vlinder staat er niet toevallig in. Want de opbrengst gaat naar de Damiaanactie. Die hebben ook een vlinder in hun logo. Na de zomer gaan we zeker verder. Maar wat dat wordt, blijft nog even een mysterie”, lachen ze.

 

Nieuwsoverzicht
Mystery Kids

Lees meer artikels over

Deel deze pagina