naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

DAMART kiest voor Lommel

08 september ’17 (vr)
Begin november 2017 opent in de Kerkstraat in Lommel een nieuwe winkel van DAMART. Sinds zijn oprichting in 1953 evolueert DAMART voortdurend als ontwerper, producent en handelaar van moderne, comfortabele dameskleding, homewear, nightwear en schoenen.

Met de keuze voor de vestiging in de Kerkstraat in Lommel wil DAMART zich nog beter richten naar de consumenten in de regio Noord-Limburg en Kempen. Ze doen dat met een comfortabele en vernieuwende winkelbeleving, een ruim aanbod en een maximale focus op klantenservice.

Filiep Blontrock, Managing Director DAMART België: “Naast de folders en catalogi die we jaarlijks naar onze individuele klanten sturen en de mogelijkheid om te bestellen via telefoon, per post of via de webshop, openen we in het najaar ons vernieuwd winkelconcept in Lommel. We geloven in Lommel als shopping-stad om onze klanten uit de regio nog beter te bedienen.”

Geert Jansen, schepen van middenstand is tevreden dat DAMART voor ons handelscentrum kiest. “In de Kerkstraat vinden ze een geschikt pand en kunnen ze van de toelagen van ons www.lommel.be/loont genieten. Ook met de eigenaar die via www.startjezaakinLommel.be zijn pand in de kijker stelde, klikte het meteen om een handelshuurovereenkomst af te sluiten."

Burgemeester Peter Vanvelthoven merkt een nieuwe boost voor Lommel als winkelcentrum. “De voorbije week opende ook een speciaalzaak in dameskleding Sor-Elle in winkelgalerij De Vivaldi en er zijn nog een aantal projecten in de running. Ook de ontwikkeling van 3 grootschalige projectgebieden aan De Kroon (Adelberg West), Buitensingel en Binnensingel met grote spelers als Decathlon, Action, Basic-Fit en Beter Bed geeft Lommel als winkelstad een nieuw elan.”

Nieuwsoverzicht
DAMART

Openingsuren & contact

Lokale economie

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
lokale.economie@lommel.be
Vandaag gesloten

In de namiddag enkel op afspraak.

Lees meer artikels over

Deel deze pagina