naar top

Lommel Leeft met Jebroer, Niels Destadsbader, Het Zesde Metaal en Get Ready

02 mei ’18 (wo)
De zomer staat voor de deur en iedere Lommelaar weet wat dat betekent: Lommel Leeft. Wat staat er deze zomer op zoal het programma? Het belooft een spetterende zomer te worden met optredens van Jebroer, Baba Yega, Niels Destadsbader, Het Zesde Metaal en zelfs Get Ready!

De Lommel Leeft zomer begint op 27 juni met een knallende School’s Out-fuif aan het Huis van de Jeugd. De Belgische dansgroep Baba Yega, Jebroer, dj PARTYSHAKERZ en lokaal talent Pauline Slangen zijn headliners. Voor de Marktconcerten pakken we op donderdag 12 juli uit met toppers zoals ‘Liefde voor Muziek’- kandidaat Niels Destadsbader. In de namiddag is een seniorenconcert met Bart Herman en Lisa del Bo.

Helemaal losgaan doen we op 19 juli, want dan komt Vlaanderens (gewezen) populairste boyband Get Ready naar Lommel, samen met Isabelle A en coverband Cookies and Cream. Is de liefde nog steeds zo diep? Je komt het zomaar te weten. Op donderdag 26 juli opent ‘Waiting like a dog’-zanger Jasper Erkens de avond, gevolgd door Het Zesde Metaal en Buscemi.

Voor wie het graag wat rustiger heeft zijn er de parkconcerten in het Burgemeesterspark. Swingende wereldmuziek van de Dirty Undies, toffe workshops en lekkere mondiale hapjes vind je op 5 juli tijdens de Wereldfeesten. Op 9 augustus zorgen Stoomboot, oftewel Niels Boutsen, en Jan De Wilde voor een avond vol pure, Belgische kleinkunst. Het parkconcert on tour in Werkplaatsen ontvangt dit jaar Guvnor, een 4-koppige Lommelse band. Pop tot disco, jazz tot swing, easy listening tot world: het komt allemaal aanbod op 3 augustus.

 

Het volledige programma vind je binnenkort op www.lommelleeft.be

 

Nieuwsoverzicht
Niels Destadsbader 2

Openingsuren & contact

Evenementendienst

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 738, 011 399 809
e-mail
evenementen@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

In de namiddag enkel op afspraak.

Deel deze pagina