naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw! Gratis shuttledienst De WinkelCar!

01 juni ’18 (vr)
Vzw Bruisend Lommel – de handelaarsvereniging uit Lommel die centrum- met Singelhandelaars verenigt – komt vanaf zaterdag met een gloednieuw initiatief. Shuttledienst ‘De WinkelCar’ zal vanaf 2 juni elke zaterdag tussen 11 en 18 uur bezoekers van de Singel naar het centrum vervoeren en terug.

De WinkelCar is bovendien volledig gratis voor pendelaars. Om het halfuur doet de shuttledienst 5 halteplaatsen aan: Buitensingel, Long Avenue, bushalte Kerk, Toerisme Dorp en bushalte Vreyshorring. Op deze manier wil Bruisend Lommel de verbinding tussen de Singel en het centrum nog versterken.

Initiatiefnemers
De WinkelCar is een initiatief van de handelaars van Lommel, samen met de Stad Lommel. De bedoeling is om klanten van het centrum op gemakkelijke, snelle en klantvriendelijke wijze naar de Singel te vervoeren en omgekeerd. Het idee werkt verder op de samenwerking tussen handelaars van de Singel en het centrum. Stad Lommel ondersteunt vzw Bruisend Lommel met een werkingstoelage die vooral vanuit de handelaars zelf komt door middel van een promobijdrage.

Duurzaam en klantvriendelijk
In vele steden wordt een shuttledienst eenmalig met bijvoorbeeld evenementen ingezet. Bruisend Lommel kiest ervoor De WinkelCar iedere zaterdag in te zetten vanaf 2 juni. De handelaars onderstrepen ook het duurzame karakter van de shuttledienst, want doordat wagens eventjes op hun plaats blijven staan op de parkings op de Singel en in het centrum, gaat de CO2-uitstoot in de binnenstad omlaag! Dit zal de aantrekkelijkheid van Lommel als winkelstad alleen maar versterken.

Gratis
Bruisend Lommel voorziet de kosten van de shuttledienst vanuit haar budget. Bijgevolg hoeven de pendelaars niets te betalen om op- en af te stappen! Shoppers kunnen bijvoorbeeld hun aankopen doen op de Singel, hun wagen laten staan en afzakken naar het centrum. ‘De WinkelCar’ wordt ingezet op zaterdagen tussen 11u en 18u en doet 5 verschillende halteplaatsen aan: Buitensingel (aan Shopping De Singel), Long Avenue, bushalte aan de Kerk, Toerisme Lommel op Dorp en bushalte Vreyshorring.

Nieuwsoverzicht
Winkelcar

Openingsuren & contact

Lokale economie

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
lokale.economie@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

In de namiddag enkel op afspraak.

Lees meer artikels over

Deel deze pagina