naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lommel biedt indrukwekkend starterspakket voor 3 ondernemersconcepten in het centrum

12 september ’18 (wo)
Begin juli lanceerde de stad de wedstrijd PUUR voor startende ondernemers. Inwoners en bezoekers mochten uit 10 concepten kiezen welke winkelformule het meest gegeerd werd in het stadscentrum.

Vele klanten hebben via sms of de sociale media hun stem uitgebracht. Nu kunnen de winnende concepten hopelijk snel gerealiseerd worden.

De 3 winnende concepten zijn:

  • Een viswinkel of meer algemeen voeding met een belangrijke klemtoon op alles wat met vis en schaaldieren te maken heeft en waar ook catering ter plaatse zeker kan;
  • Een brouwerij of biercafé maar dus nog liever de combinatie
  • Jouw eigen idee, waarbij je vrij een idee kan indienen.

Wil jij graag jouw droom najagen en 1 van deze concepten realiseren? Dan is dit het moment.  De stad voorziet namelijk een enorm starterspakket en een duw in de rug voor de starters.
Zij ontvangen namelijk:

  • 1 jaar gratis huur, al dan niet in korting verspreid over de eerste 3 jaren op de huurprijs;
  • Een starterspremie van de stad van 8.000 euro;
  • Startersbegeleiding door UNIZO;
  • Gratis publiciteit bij opening.

Kandidaat-ondernemers voor 1 van deze 3 concepten kunnen zich tot 30 september 2018 inschrijven via deze website of www.startjezaakinlommel.be. Bij inschrijving moeten de kandidaten zich kort voorstellen en een motivatie en visienota van een tweetal pagina’s doorsturen. Ze moeten ook het startkompas van Vlaio invullen en mee doorsturen. De inschrijvingsformulieren komen terecht bij CityD, het bedrijf dat is aangesteld ter coördinatie van dit project.

 

Nieuwsoverzicht
Lommel Puur

Openingsuren & contact

Lokale economie

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
lokale.economie@lommel.be
Vandaag gesloten

De stadsdiensten werken voorlopig enkel op afspraak. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina