naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Lijn brengt je met oudejaar veilig naar huis

29 november ’18 (do)
Dankzij de financiële tussenkomst van de provincie en de stad Lommel kun je oudejaarsnacht zorgeloos inzetten samen met jouw vrienden en familie. De Lijn brengt je veilig naar jouw feestje en weer naar huis.

In Lommel legt De Lijn deze feestbussen in:

  • Feestbus 428 (Kerkhoven – Lommel)
  • Feestbus 429 (Kolonie – Lommel)

Als inwoner van Lommel reis je zelfs gratis. Een gratis feestbiljet aanvragen doe je op www.delijn.be/oudjaar. Dit is een sms-ticket. Met dat gratis biljet mag je van oudejaarsavond 18 uur  tot en met 2 januari onbeperkt gebruikmaken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.

Heb je geen gratis biljet? Dan betaal je 4 euro voor een feestbiljet. Vanaf 17 december is dit te koop in de Lijnwinkels en op 31 december vanaf 18 uur ook bij de chauffeurs. Abonnementen, Lijnkaarten en andere vervoerbewijzen zijn ook geldig op de feestbussen.

Meer info over het gratis feestbiljet, de feestbussen en hun dienstregeling vind je op www.delijn.be/oudjaar

 

Nieuwsoverzicht
De lijn

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
e-mail
mobiliteit@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

De stadsdiensten werken voorlopig enkel op afspraak. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina