naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Circus Ronaldo brengt exclusief circustheater

29 november ’18 (do)
In december bouwt het prestigieuze Circus Ronaldo zijn authentiek circusdorp in het Burgemeesterspark. De exclusieve kerstproductie De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo is geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis. Magisch en niet te missen deze kerst.

Tijdens de voorstelling woon je het kerstfeest van de familie Ronaldo in levende lijve bij. Dat kerstdiner is al generaties lang een bijzonder feest. Een internationaal gezelschap van circusdirecteurs en -artiesten wordt ieder jaar uitgenodigd om samen met de familie kerst te vieren. De jongste aan tafel is vier, de oudste intussen al meer dan tachtig. Het opzichtige feestgezelschap zingt, musiceert en durft elkaar na enkele flessen zuiderse wijn al wel eens uit te dagen voor een gewaagd staaltje circus!

Deze voorstelling maakt van elke winteravond een warm moment

Een bezoek aan Circus Ronaldo laat niemand onberoerd. Het is een bijzondere beleving voor jong en oud, die indruk maakt, ontroert en teruggaat naar de pure en oprechte emotie waar Kerstmis om draait. De Ronaldo’s toveren het Burgemeesterspark om tot een heus circusdorp. Voorafgaand aan de voorstelling kan je de prachtige tenten en woonwagens bewonderen en ook lokaal talent ontdekken, waaronder kinderkoor Lokomotiefje, Toneelgroep Hand in Hand, Dyadic (akoestische poprock), Tom en Nadia (‘zingende zaag en gitaar’), Wout Gastmans op accordeon en stadsbeiaardier Liesbeth Janssens. Een kom warme soep of een lokaal biertje in de gezellige bartent brengen je alvast in de stemming. Knisperende vuurkorven maken het plaatje compleet.

De exclusieve kerstproductie De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo is geen glitter en glamour, maar een terugkeer naar de essentie van Kerstmis, naar pure emoties en gezelligheid. Laat je op een koude winteravond verwarmen door de gezellige kerstsfeer en verwonderen door de talrijke verrassingen die de voorstelling in petto heeft. Een unieke kans om dicht bij huis met de hele familie te genieten van hoogstaand maar uiterst toegankelijk circustheater!

Voorstellingen op Vr 14.12, Za 15.12, Zo 16.12, Vr 21.12, Za 22.12, Zo 23.12, Di 25.12, Wo 26.12, Do 27.12, Vr 28.12, Za 29.12  en Zo 30.12. Telkens om 20.15 uur & circusdorp om 19 uur. Behalve zondag 16/12 om 18 uur en circusdorp om 16.45 uur.

Burgemeesterspark Lommel, Stationsstraat 2. De voorstelling is geschikt vanaf 8 jaar. Info en tickets via www.ccdeadelberg.be of 011 399 699.

 

Nieuwsoverzicht
Ronaldo

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum De Adelberg

adres
Adelbergpark 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 699
Fax fax
011 55 35 14
e-mail
info@ccdeadelberg.be
Vandaag:9 tot 12 u en 13 tot 17 u

Het cultuurcentrum is een uur voor aanvang van elke voorstelling open.

Deel deze pagina