naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Start overlagingswerken Loberg op 4 november

31 oktober ’19 (do)
De Loberg is dringend aan renovatie toe. De afgelopen maanden werden er in de straat vooral kleine en dringende herstellingswerken uitgevoerd. Op maandag 4 november start de aannemer met overlagingswerken. Deze werken duren t.e.m. vrijdag 8 november.

Bij deze werken wordt eerst de bovenste laag van de bestaande weg afgefreesd. Hierna zullen alle plaatselijke herstellingen gebeuren en waar nodig de putdeksels aangepakt worden. Daarna wordt de hele straat voorzien van een nieuwe toplaag in asfalt.

Gedurende de werken van 4 t.e.m. 8 november moet het doorgaan verkeer een omleiding volgen. 

Bijgevoegd het volledige signalisatieplan. Tijdens de werkuren (van 7 tot 17 uur) zal de toegang tot de woningen zwaar gehinderd zijn.

Op de dag dat de aannemer de nieuwe asfaltverharding aanbrengt, willen we vragen dat alle auto’s voor 7 uur 's morgens buiten de werkzone worden geplaatst.

Het gaat om een tijdelijke, maar duurzame oplossing die de verkeersveiligheid in de straat voor de komende jaren moet garanderen.

Ondertussen is er ook een groter dossier lopende dat de volledige herinrichting van de Loberg en de Septakkers, samen met de aanleg van de waterloop en de riolering omvat. Dat project blijft lopen en zal de komende jaren verder uitgewerkt worden.

Nieuwsoverzicht
Overlagingswerken

Openingsuren & contact

Technische dienst

adres
Hertog Janplein 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 799
Fax fax
011 399 740
e-mail
technische.dienst@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina