naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Infomomenten nieuw reglement cultuur

29 november ’19 (vr)
Op de gemeenteraad van 26 november werd het nieuwe Reglement Cultuur goedgekeurd. Met het nieuwe reglement krijgen Lommelse culturele verenigingen een prominente plaats in het lokaal cultuurbeleid via een gericht, verfijnd en stimulerend subsidiebeleid.

Alle Lommelse culturele verenigingen zijn uitgenodigd op een infoavond rond het nieuwe reglement. Hier wordt het nieuwe reglement toegelicht, evenals de aanvraagprocedures voor erkenning en subsidies. Om zoveel mogelijk verenigingen de kans te geven om erbij te kunnen zijn, voorzien we twee identieke infomomenten.  

Donderdag 5 december om 20.00 uur  of dinsdag 10 december om 19.00 uur in de schouwburg van CC De Adelberg.

Iedereen is welkom, ook de culturele verenigingen die tot op heden nog niet aangesloten zijn bij de Cultuurraad!  Inschrijven is niet noodzakelijk.

Het volledige reglement vind je bij de downloads.

Info & contact
CC De Adelberg – Dienst Lokaal Cultuurbeleid
Contactpersonen: Marij Vandenberk / Cindy Daems
E-mail: cultuur@ccdeadelberg.be / cultuur@lommel.be
Tel: 011 399 699

Nieuwsoverzicht
CC De Adelberg

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum De Adelberg

adres
Adelbergpark 13920 Lommel
Tel. tel.
011 399 699
e-mail
info@ccdeadelberg.be

Alle stadsdiensten zijn tot en met 3 mei gesloten en enkel telefonisch en/of op afspraak bereikbaar. Niet dringende contacten worden uitgesteld tot na 3 mei. Kom enkel langs voor zaken die onmogelijk uitgesteld kunnen worden. Diensten blijven telefonisch en per mail bereikbaar. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina