Nieuw hotel in de Stationsstraat

Op het drukste kruispunt van Lommel realiseert projectontwikkelaar Van den Boer Concept een grootschalig bouwproject. Op het kruispunt van de Ringlaan met de Stationsstraat komt een hotel met 45 kamers, winkel- en kantoorruimten en appartementen. Het geheel krijgt een eigen, ondergrondse parking voor 60 wagens.

Het project, goed voor een investering van ruim 12 miljoen euro, komt op de site waar onder meer de horecazaak Seppenherberg was gevestigd. De oude, leegstaande gebouwen werden onlangs met de grond gelijk gemaakt. Er zal ongeveer 7.300 m² ontwikkeld worden.

Meest in het oog springt de bouw van een hotel met zes verdiepingen, goed voor 30 hotelkamers en 15 businessflats. De Corbie-groep zal de uitbating verzorgen, meteen hun tweede hotel in Lommel. Voor de opening wordt september 2017 vooropgesteld.

Naast de hotelaccommodatie, wordt er een aanzienlijke oppervlakte ingevuld als kantoor- en handelsruimte. Een notariaat neemt 600 vierkante meter in beslag, en een boekhouder nog eens de helft daarvan. Een handelsruimte van 280 m² zal nog te koop of te huur aangeboden worden. Tot slot worden er ook nog 7 stijlvolle appartementen op deze site gebouwd.

Van den Boer Concept verwacht dat er vanaf de eerste dag zo’n 50 mensen in het nieuwe complex tewerkgesteld zullen worden.

Projectgegevens

  • Naam: project Seppenherberg 
  • Projectontwikkelaar: Van den Boer Concept
  • Investering: ruim 12 miljoen euro

 

Terug naar het overzicht