Schatten van Vlieg - Proef jij wat ik proef?

Ga op zoek naar schatten van Vlieg in Lommel!

Van 1 juli tot 31 augustus vind je op verschillende locaties in Lommel verborgen schatkisten. Ga je mee op zoek? Je verdient telkens een stempel. Heb je zes stempels verzameld, waarvan zeker één van het archeologisch museum, één van de bib en één van Toerisme Lommel? Dan krijg je een leuke prijs!

Waar kan je op schattenzoektocht gaan en stempels verdienen?

Neem deel aan allerlei leuke zoek-, doe- en proefopdrachten en kraak de code van de schatkist bij Museum De Kolonie. Ga op speurtocht tussen de boeken in de bib. Of waan jezelf een echte zandtovenaar bij Toerisme Lommel. Maar je kan ook stempels verdienen in de speelbossen van Kattenbos en de Sahara, in de speeltuin, de uitkijktoren, het stadscentrum, Center Parcs De Vossemeren, UGC Lommel, de binnenspeeltuinen ’t Speelkasteel en Lunaland, Bowling Antares, Optisport Sportcentrum de Soeverein en op de Dag van het Zand 4 Kids. Je vervelen met al die schattenzoektochten? Dat kan helemaal niet.

Waar vind je een stempelkaart?

Alle kinderen krijgen in de laatste week van het schooljaar een stempelkaart mee naar huis. Je vindt ze op deze pagina ook bij de downloads of vraag er eentje op de verschillende schattenlocaties.

 

Schatten van Vlieg

Openingsuren & contact

Toerisme Lommel

adres
Dorp 143920 Lommel
Tel. tel.
011 399 600
e-mail
info@toerismelommel.be
Vandaag:9 tot 17 u

Deel deze pagina