Graag Traag 2022

Tijdens de maanden juni, juli en augustus mag je een Graag Traagbord in je straat hangen om aan alle autobestuurders duidelijk te maken dat ze voorzichtig moeten rijden. Vaart minderen, want hier spelen kinderen! 

Wie mag een bord beschilderen? 

Alle kinderen die in de lagere school zitten (van het eerste tot en met het zesde leerjaar) mogen een bord beschilderen. Kleine broers en zusjes kunnen altijd helpen thuis! 

Wat moet je dan precies doen? 

Dit jaar kan je kiezen uit twee opties: 

  • Je haalt een bord af en schildert het gezellig thuis. De sticker en handleiding krijg je er van ons bij. Alles wat jij dan nog moet doen, is het bord thuis verven en vragen aan een volwassene om het op te hangen in jouw straat. 
  • Je komt een bord bij ons in het Huis van de Jeugd schilderen op zaterdag 21 mei. We voorzien vier momenten en zorgen voor de verf. Het bord neem je meteen mee naar huis, zodat het daar kan drogen. Daarna kan je aan een volwassene vragen om het op te hangen in jouw straat. 

Wanneer? 

  • Op 17, 18, 24 of 25 mei kan je een bord afhalen.
  • Het schilderen zelf gebeurt op zaterdag 21 mei. 

Hiervoor schrijf je je op voorhand in! 

Inschrijven

Inschrijven voor het afhalen van een bord of de verfmomenten in het Huis van de Jeugd gebeurt via I-Active. De inschrijvingen zullen openen op vrijdag 29 april. Heb je nog geen I-Active-account? Maak er hier dan snel eentje aan! (Voor het deelnemen aan activiteiten van de jeugddienst kies je voor “andere diensten” bij het aanmaken van een account) 

Heb je nog vragen? Neem even contact op met de jeugddienst via jeugddienst@lommel.be of 011 399 650. 

Opgelet! Binnenkort verandert I-School van naam! Het platform zal verder gaan als I-Active. Je zal als ouder wel nog kunnen inloggen met je bestaande account. 

Graag traag

Openingsuren & contact

Huis van de Jeugd

adres
Norbert Neeckxlaan 503920 Lommel
Tel. tel.
011 399 650
e-mail
jeugddienst@lommel.be
Vandaag:9 tot 12 u

De stadsdiensten werken enkel op afspraak tijdens de openingsuren. Een afspraak aanvragen kan telefonisch of per e-mail. Een heel aantal zaken kunnen ook digitaal afgehandeld worden via www.lommel.be/e-loket

Deel deze pagina